قالب مورد استفاده در این دوره
طراحی سایت فروشگاهی جزو کارهای پیچیدهتر و سختتر حوزهی طراحی سایت است. با شرکت در این دوره به طراحی این نوع از سایتها کاملاً مسلط میشوید.
در این دوره با قالب فلتسام به صورت پروژه محور یک سایت فروشگاهی میسازیم. این سایت میتواند برای فروش محصولات فیزیکی یا محصولات دانلودی (مثلاً فروش دورههای آموزشی) استفاده شود.
اگر با قالب فلتسام آشنا نیستید نگاهی به صفحهی این قالب در سایت تمفارست بیاندازید. تعداد فروش، امتیازها، نظرات و… آن را بررسی کنید.
پیشنیاز شرکت در این دوره، آشنایی نسبی با وردپرس است. به نحوی که بتوانید با وردپرس تعامل کنید و قسمتهای مختلف پنل آن را بشناسید. برای شرکت در این دوره نیازی نیست که از قبل بهکار با قالب فلتسام مسلط باشید.
مراحل آموزش در دوره طراحی سایت فروشگاهی
در این دوره من از ابتدا شروع به ایجاد و طراحی یک سایت میکنم. در خلال کار هم دهها نکتهی جذاب وبمستری که تا به حال در دورههای آموزشیام به آنها اشاره نکردهام را به شما آموزش میدهم.
علاوهبر استفاده از قالب، امکانات آن و صفحهساز آن برای طراحی سایت فروشگاهی از پلاگینهای مکمل زیادی برای افزایش امکانات سایت استفاده میکنم و کار با آنها را به شما یاد میدهم. پلاگینهایی که هر کدام از آنها یک ویژگی حرفهای به سایت فروشگاهی شما اضافه میکند.
در انتهای این دوره شما یک سایت فروشگاهی کامل و شکیل خواهید داشت.
یکی از ویژگیهای این دوره توجه زیاد به جزئیات است. چیزی که در کمتر دورهی مشابهی میتوانید پیدا کنید. من در این دوره سعی کردهام که علاوهبر تمرکز روی موضوعات اصلی، در مورد نکات جزئیتر اما مهم در طراحی سایت فروشگاهی هم صحبت کنم.
حرف آخر
بسیاری از مباحث این دوره با سایتهای غیر فروشگاهی مشترک است. یعنی شما با آموزشهایی که دریافت میکنید، در طراحی سایر سایتها (مثلاً فروشگاهی، خبری و…) هم بهتر عمل خواهید کرد.
شرکت در این دورهی پروژهمحور را به همهی وبمسترها توصیه میکنم.
دوره طراحی سایت فروشگاهی فقط به صورت غیرحضوری ارایه میشود.
شرکت در این دوره (۲۹۹ هزار تومان)
کاروان معصومی –
من بین استفاده از ووکامرس و مجنتو مردد هستم. از اونجایی که این انتخاب توی آینده کسب و کار من خیلی تاثیر داره دوست دارم بهترین انتخاب رو بکنم. نظر شما کدومه؟ و چرا؟
میثم عربی –
قطعاً پیشنهاد من به شما استفاده از ووکامرسه.
ووکامرس در مقایسه با تمام cmsهای فروشگاهساز، قابلیت توسعهپذیری بالاتری داره، سئوی بهتری داره و اگه باهاش به مشکل بخورید بیشترین داکیومنت رو توی اینترنت داره. این یعنی نسبت به سایر انتخابهاتون سریعتر و بهتر مشکلتون رو حل میکنید.
مجنتو در کنار خوبیهایی که داره، معایبی داره که نمیشه ساده از کنارشون گذشت. مثلاً:
* سختی در استفاده (نسبت به ووکامرس)
* ویرایش طولانی و زمانبر (نسبت به ووکامرس)
* هزینهبر بودن پشتیبانی (به علت متخصصین کم و داکیومنتهای کمتر)
* تعداد ارورهای بالا
* تغییرات شدید در ورژنها
* استفاده از منابع پردازشی بالا