زمان مطالعه: 3 دقیقه
فهرست محتوای این مطلب:
نحوه ایجاد چارت سازمانی در وردپرس
چارت سازمانی شکیلی برای نمایش سلسله مراتب در سایت وردپرسی خود نیاز دارید؟
چارتهای سازمانی کمک میکنند سلسله مراتب شرکت خود را به نمایش بگذارید و تیم کسب و کارتان را به کاربران معرفی کنید. در این آموزش به شما نشان میدهم که چطور این کار را در وردپرس انجام دهید.
در ویکیپدیای فارسی در مورد چارت سازمانی این طور آمادهاست:
چارت سازمانی یا نمودار سازمانی (به انگلیسی: Organizational Chart) یک نمودار سلسله مراتبی از جایگاه های و مشاغل موجود در سازمان و ارتباط میان آنها است. این نمودار، سلسله مراتب سازمان و جایگاههای شغلی موجود در سازمان را مشخص میکند. همچنین به صورت ساده ارتباط طولی و عرضی میان جایگاههای کاری و شغلی را مشخص میکند.
چارت سازمانی، نموداری دربارهی ساختار سازمان است. نخستین نمونه از چارت سازمان بین سالهای ۱۷۵۱ و ۱۷۷۲ در دانشنامهی آنسیکلوپدی منتشر شد و یک مهندس اسکاتلندی- آمریکایی به نام دانیل مک کالم نخستین نمودار سازمانی تجاری در آمریکا را در حدود سال ۱۸۵۴ طراحی کرد.
چارت سازمانی چیست و چرا اهمیت دارد؟
چارت سازمانی ساختار سلسله مراتبی یک شرکت را بر اساس عنوان شغلی و مسؤولیت کاری از مدیریت کل تا کارمندان ارایه میدهد.
نمایش جنبهی انسانی کسب و کار شما به ارتقای اعتبار برند شما کمک میکند. همچنین باعث میشود کاربران متوجه شوند برای دسترسی به فرصتهای تجاری، بازخورد و پیشنهادات خود با چه کسانی تماس بگیرند.
به این ترتیب نگاهی به چگونگی ایجاد و مدیریت این کار در وردپرس خواهیم داشت.
ایجاد یک چارت سازمانی در وردپرس
اولین چیزی که باید انجام دهید این است که پلاگین Easy Org Chart را نصب و فعال کنید.
مشاهدهی صفحه این پلاگین در سایت وردپرس
پس از فعالسازی در بخش مدیریت وردپرس (پیشخوان) به تب Easy Org Chart و از آن جا به Add New بروید و یک نمونهی جدید ایجاد کنید.
ابتدا برای چارت سازمانی خود به یک عنوان احتیاج دارید. سپس به بخش Build your Org Chart اسکرول کنید تا افزودن اعضای تیم را شروع کنید.
در اولین ستون، باید جزئیات اعضای تیم خود مانند نام، عنوان شغل، تصویر و اطلاعات تماس را اضافه کنید. بعد، روی دکمهی Add a person کلیک کنید تا یک عضو دیگر اضافه کنید. به همین ترتیب پیش بروید و این فرآیند را تا افزودن همهی اعضای تیم تکرار کنید.
میتوانید اعضای تیم را در بخش مدیریت وردپرس به راست و چپ بکشید و رها کنید. همچنین، لازم است با توجه به ساختار سلسله مراتب محل کارتان، محل قرارگیری افراد رده بالا و شماره ردیف همهی اعضای تیم را تعریف کنید.
طراحی پیشرفتهتر
پس از اضافه کردن اعضای تیم باید به بخش advanced styling (طراحی پیشرفته) اسکرول کنید و از این جا میتوانید پیکربندی ظاهر چارت سازمانی را تعیین کنید. میتوانید اندازه کادرها، گوشه ها، رنگ پس زمینه، قالب باکس، ظاهر زمینه و غیره را انتخاب کنید.
وقتی کار طراحی را به پایان رساندید روی دکمهی انتشار کلیک کنید تا تغییراتتان را ذخیره کنید.
برای نمایش چارت سازمانی در سایتتان باید به برگه Easy Org Chart در مدیریت وردپرس رفته و از آن جا شورتکد را کپی کنید.
میتوانید شورتکد را در هر نوشته، برگه، ناحیه ابزارک اصلی و… paste کنید تا چارت سازمانیتان در آن جا نمایش داده شود.
افزودن یک فرم تماس در زیر چارت سازمانیتان میتواند ایدهی خوبی باشد. امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد.
آیا شما پلاگین دیگری برای ایجاد چارت سازمانی شرکت در وردپرس میشناسید؟ آن را با ما و دیگر کاربران به اشتراک بگذارید.
من خیلی قبلترها توی فتوشاپ چارت رو طراحی کردم و عکسش رو توی سایت گذاشتم. کار راهانداز بود ولی خب این روشی که آموزش دادید یه چیز دیگه است.