درگاه پرداخت اینترنتی
اگه وبمستر هستید و صاحب سایت هستید، احتمالاً یکی از نیازهای اصلیتون دریافت درگاه پرداخت آنلاینه. یعنی کاربر بتونه با مراجه به صفحه پرداخت بانکی، به صورت آنلاین هزینهی کالا یا خدماتی رو توی سایت شما پرداخت کنه.
برای این که درگاه بانکی بگیرید، قبل از هر چیز سایت شما باید کامل باشه. یا حداقل توی حالت آزمایشی نباشه. بذارید این که میگم حداقل توی حالت آزمایشی نباشه رو بیشتر توضیح بدم.
فرض کنید شما قراره که ۱۰۰ عنوان کتاب بفروشید. این که ۱ یا حتی هر ۱۰۰ عنوان کتاب رو بذارید، ولی توی محتوا لورم ایپسوم بذارید و قیمت نخوره و عکسها واقعی نباشه و… از اون طرف هم صفحات درباره ما و تماس با ما و فوتر و… کامل نشده باشه اما جانمایی شده باشه، این میشه سایت آزمایشی. به این سایت درگاه پرداخت تعلق نمیگیره.
اما این که مثلاً صفحه اصلی و فوتر و هدر رو کامل کنید، صفحه تماس با ما رو هم کامل کنید ولی اصلا صفحه درباره ما و بخش بلاگ و… رو درست نکنید و از اون ۱۰۰ جلد کتاب هم فقط یک جلد رو بذارید اما با عکس و توضیحات واقعی و قیمت واقعی، این سایت کامل نیست، اما توی حالت آزمایشی هم نیست و میتونه درگاه پرداخت بگیره.
پس قدم اول برای دریافت درگاه پرداخت آنلاین اینه که سایت توی حالت آزمایشی نباشه.
انواع درگاه پرداخت
در کل ۲ نوع درگاه پرداخت آنلاین داریم:
- درگاه پرداخت بدون واسطه
- درگاه پرداخت با واسطه
به اینها به اشتباه درگاه مستقیم و غیرمستقیم هم میگند. اما شما این اشتباه رو نکنید. مستقیم به این معناست که کاربر بعد از کلیک روی دکمهی پرداخت توی سایت شما مستقیم بره توی صفحه پرداخت و غیرمستقیم به این معناست که کاربر بعد از کلیک روی دکمهی پرداخت توی سایت شما بره توی سایت شرکتی که ازش درگاه رو گرفتید، اونجا هم یه اوکی بزنه و بعد بره توی صفحهی پرداخت.
درگاههای پرداخت بدون واسطه
درگاههای بدون واسطه یعنی بانکها و کارگزاری بانکها. این درگاهها به PSP هم معروفند. توی ایران در حال حاضر فقط این ۱۲ شرکت (یا بهتره بگیم ۱۲ PSP) هستند که درگاه بانکی بدون واسطه میدند:
- به پرداخت (بانک ملت)
- سپ (پرداخت الکترونیک سامان)
- پرداخت الکترونیک پاسارگاد
- پرداخت نوین (بانک اقتصاد نوین)
- تجارت الکترونیک پارسیان
- سداد (بانک ملی)
- ایران کیش
- آسان پرداخت
- فنآوا
- سایان کارت
- الکترونیک کارت دماوند
- مبنا کارت آریا
درگاههای بدون واسطه فقط نوع مستقیم رو دارند و دیگه اون غیرمستقیمی که توضیح دادم رو ندارند.
درگاههای پرداخت با واسطه
درگاههای پرداخت غیرمستقیم رو نمیشه مثل گروه قبلی فهرست کرد و گفت محدود به اینها هستند. این نوع درگاهها رو شرکتهای خصوصی ارایه میکنند و امروز ممکنه باشند و فردا دیگه نباشند. به شرکتهایی که درگاه پرداخت میدند در اصطلاح میگند: «پرداختیار». زرین پال، معروفترین، قدیمیترین و معتبرترین پرداختیاره. به نظر من اگه میخاید از پرداختیارها استفاده کنید برید سراغ زرینپال و به گزینههای دیگه اصلا فکر نکنید.
پرداختیارها عموماً ۲ نوع درگاه ارایه میکنند. مستقیم و غیرمستقیم. همونطور که قبلاً هم توضیح دادم مستقیم یعنی کاربر بعد از زدن دکمهی پرداخت توی سایت شما مستقیماً وارد صفحهی پرداخت میشه. غیرمستقیم هم یعنی بعد از زدن دکمهی پرداخت اول میره به سایت مثلاً زرینپال، اونجا یه چیزی شبیه به فاکتور (شاید بگیم پیشفاکتور یا صورتحساب بهتر باشه) میبینه و اگه تأیید کرد میره به صفحه پرداخت بانکی. ممکنه پرداختیاری رو انتخاب کنید که یکی از این ۲ حالت رو داشته باشه و اون یکی رو نداشته باشه. این دیگه به سیاستهای پرداختیار برمیگرده. بعضی از پرداختیارها بین کارمزد این دو نوع درگاه تفاوت قائل میشند و کارمزد پرداخت مستقیم رو کمی بیشتر در نظر میگیرند.
بله، درست خوندید: کارمزد. در ادامه بیشتر در موردش توضیح میدم.

تفاوت درگاههای پرداخت بدون واسطه و با واسطه
بیراه نیست حالا که با انواه درگاه آشنا شدیم، تفاتهاشون برامون سؤال بشه. خصوصاً که به نظر میاد هر کدوم جذابیتها و ویژگیهای خودشون رو دارند. ویژگیهایی که تا به الآن متوجه بعضیهاشون شدید و دیگه حتماً حدسهایی هم میتونید بزنید.
تفاوت اول؛ اعتبار
تفاوت اول این دو، توی اعتبارشونه. البته این جمله ابداً به این معنا نیست که درگاههای با واسطه اعتبار کمی دارند؛ بلکه به این معناست که درگاههای پرداخت بدون واسطه احساس بهتری میدند. همین. تازه این مورد هم در مورد همهی کاربرها صدق نمیکنه. اکثر کاربرها حتی متوجه نمیشند که دارند از درگاههای با واسطه استفاده میکنند. پس خیلی «اعتبار» نباید عامل تعیین کننده یا مهمی براتون باشه. اما بلاخره هرقدر هم که بگیم باز درگاههای بدون واسطه یه چیز دیگه هستند. درست مثل سیم کارت ۰۹۳۵ و ۰۹۱۲ میمونند. جفتشون یه کار رو میکنند، اون ایرانسله هم بیاعتبار یا بد نیست؛ اما اون ۰۹۱۲ئه یه چیز دیگه است. قضیه دقیقاً مثل همینه.
تفاوت دوم؛ کارمزد
مسألهی بعدی کارمزده. برای ثبتنام و دریافت درگاه پرداخت با واسطه نیاز نیست هیچ هزینهای بدید، این قسمتش کاملاً رایگانه اما بابت استفاده ازش باید هزینه بدید. درگاههای پرداخت با واسطه به ازای هر تراکنش، مبلغی رو تحت عنوان کارمزد از صاحب سایت کم میکنند، ولی درگاههای بدون واسطه کاملاً رایگان هستند و هیچ وقت، هیچ پولی بابت هیچ چیزی از صاحب سایت کسر نمیشه. رفتارشون دقیقاً مثل کارتخونهای مغازههاست. تنها سودشون رسوب پول توی حساب شما و گردش مالیشونه.
شاید دوست داشته باشید میزان کارمزد رو هم بدونید. خب در این مورد نمیشه با قطعیت حرف زد. چون میزان کارمزد بین شرکتهای مختلف، متفاوته. حتی یه شرکت ممکنه توی دورههای زمانی مختلف کارمزدهای متفاوتی رو هم تعیین کنه. ولی تا جایی که من دیدم اکثراً بین ۰.۵ تا ۱.۵ درصد از هر تراکنش رو برمیدارند. مثلاً زرینپال، ۱٪ میگیره. یعنی اگه کاربری یه محصول ۲۵۰ هزار تومنی ازش بخره، ۲ هزار و ۵۰۰ تومنش مال زرین پاله و باقیش مال شما.
تفاوت سوم؛ تسویه حساب
تفاوت مهم بعدی نوع و زمان تسویه حساب درگاه با شماست. درگاههای بدون واسطه تسویه حساب رو (هرچقدر که کم باشه یا هرچقدر که زیاد باشه) به صورت:
۱- خودکار
۲- روزانه
با شما انجام میدند.
تراکنشهای تا قبل از ساعت ۲۳، صبح روز بعد (قبل از این که از خواب بیدار شید) به صورت خودکار میاد توی حساب بانکیتون. این طوری هر روز، روزتون رو با یه sms شیرین شروع میکنید. تراکنشهای بعد از این ساعت با تسویه حساب روز بعد براتون واریز میشه. روزهای تعطیل رسمی اما زمان تسویه بعدازظهره. معمولاً بین ۱۵ تا ۱۷.
اما درگاههای با واسطه این طوری نیستند. برای تسویه حساب و دریافت پولتون از پرداختیار، ابتدا باید درخواست بدید. یعنی برید توی سایتشون و به صورت دستی درخواست تسویه ثبت کنید. پس اگه شما بعد از خرید مشتری تا مثلاً ۱۰ روز هم درخواست تسویه ندید، اون پول توی حساب کاربری شما توی سایت پرداختیار مربوطه باقی میمونه و به حساب بانکی شما نمیاد. بعد از این که درخواست تسویه دادید هم تا ۳ روز کاری زمان میبره. این که میگم «تا» یعنی ممکنه زودتر هم بشه. مثلاً فرداش پول بیاد توی حساب بانکیتون. ممکن هم هست که عین ۳ روز رو طول بکشه.
تجربهی شخصی من این طور بوده که مبالغ پایین رو سریع (یک روز) و مبالغ سه میلیون تومن و بیشتر رو دیرتر (دو یا سه روز) بعد تسویه میکنند.
پس چرا پرداختیارها؟
با این همه مزیتی که درگاههای پرداخت بدون واسطه دارند، پس چرا باید بریم سراغ پرداختیارها و از اونها درگاه بگیریم؟ اصلاً چطور اونها مشتری جذب میکنند و تا حالا ورشکست نشدند؟
جواب به یه قانون برمیگرده! طبق قانون تجارت الکترونیک ایران، هر سایتی که میخاد از یکی از اون ۱۲ تا شرکت دولتی درگاه پرداخت بدون واسطه بگیره، باید از وزارت صنعت، معدن و تجارت، تأییدیه بگیره. به این تأییده میگند: اینماد. اما پرداختیارها (همون درگاههای با واسطه) اینماد نمیخاند و بدون اینماد هم بهتون درگاه پرداخت میدند.
بدون داشتن اینماد شما تحت هیچ شرایطی نمیتونید درگاه پرداخت بدون واسطه بگیرید. حتی اگه یه پارتی خفن هم داشته باشید و از طریق اون شخص – بدون این که سایتتون اینماد داشته باشه – درگاه پرداخت بدون واسطه بگیرید، توی بازبینیهای دورهای بانکها، درگاه پرداختتون سلب امتیاز میشه. این اتفاق سال ۱۳۹۶ برای تعداد زیادی از سایتها افتاد. منتها چون اولین باری بود که داشتند بازبینی میکردند، یه فرصت کوتاه برای تهیهی اینماد دادند. یعد از اتمام اون مهلت، درگاه پرداخت تمام کسانی که اینماد نگرفتند، سلب امتیاز شد. پیشنهاد میکنم راهنمای زرینپال و صفحهی سؤالات متداول زرینپال رو حتماً بخونید.
زمزمههایی از بالادستیها به گوش میرسه که قراره پرداختیارها رو هم مجبور کنند فقط به کسانی درگاه پرداخت بدند که اینماد دارند. اگه این اتفاق بیافته، دیگه بدون داشتن اینماد نمیشه درگاه پرداخت داشت. در این صورت پرداختیارها برای نجات از ورشکستی، باید مدل درآمدی خودشون رو تغییر بدند.
ضرورت دریافت اینماد
اگه مایل باشید من با امکاناتی که دارم میتونم ۱ روزه و البته به صورت ۱۰۰٪ قانونی برای سایت شما اینماد بگیرم. برای اطلاعات بیشر روی دکمهی زیر کلیک کنید.
بدون داشتن اینماد شما تحت هیچ شرایطی نمیتونید درگاه پرداخت بدون واسطه بگیرید. حتی اگه یه پارتی خفن هم داشته باشید و از طریق اون شخص – بدون این که سایتتون اینماد داشته باشه – درگاه پرداخت بدون واسطه بگیرید، توی بازبینیهای دورهای بانکها، درگاه پرداختتون سلب امتیاز میشه. این اتفاق سال ۱۳۹۶ برای تعداد زیادی از سایتها افتاد. منتها چون اولین باری بود که داشتند بازبینی میکردند، یه فرصت کوتاه برای تهیهی اینماد دادند. یعد از اتمام اون مهلت، درگاه پرداخت تمام کسانی که اینماد نگرفتند، سلب امتیاز شد.
دریافت درگاه پرداخت
روش دریافت درگاه پرداخت بانکهای مختلف و حتی درگاه پرداختیارها مثل همدیگه است و تفاوت خاصی ندارند.
در ادامه در مورد چندتا از درگاههای پرداخت معروف و محبوب توضیح میدم. بقیهشون هم مثل همینها هستند. ضمن این که هرجای کار هم گیر کردید یا سؤالی داشتید، میتونید کامنت بذارید و بپرسید. خیلی زود بهتون جواب میدم.
درگاه پرداخت بانک ملت
درگاه پرداخت بانکم ملت محبوبترین درگاه بین وبمسترهاست. بانک ملت بیشترین پذیرندگی رو بین تمام درگاههای پرداخت بدون واسطه داره. تیم فنی درگاه پرداخت بانک ملت هم به شکل عجیبی قدرتمنده.
برای دریافت درگاه پرداخت از بانک ملت به آدرس behpardakht.com مراجعه کنید. از منو به بخش «پذیرندگان» برید و از زیرمجموعهاش گزینه ثبت درخواست پرداخت اینترنتی» رو کلیک کنید. کار سادهتر اینه که مستقیماً به آدرس http://behpardakht.com/resources/TrHaghighi.html مراجعه کنید و فرم موجود در این صفحه را پر کنید.
درگاه پرداخت بانک سامان
بانک سامان پیشگام بانکداری الکترونیکی و درگاههای پرداخت اینترنتی توی ایرانه. من خودم به شخصه درگاه پرداخت بانک سامان رو بیشتر از بانک ملت دوست دارم و انتخاب اولمه.
برای دریافت درگاه پرداخت از بانک سامان به آدرس sep.ir مراجعه کنید. از منو به بخش «خدمات مشتریان» برید و از زیر مجموعهاش گزینه «سفارش آنلاین درگاه اینترنتی» رو کلیک کنید.
کار سادهتر اینه که مستقیماً به آدرس https://www.sep.ir/iemerchantregister مراجعه کنید و فرم موجود در این صفحه را پر کنید.
درگاه پرداخت بانکهای ملی و صادرات
بانکهای ملی و صادرات جزو پرداختهای بدون واسطه هستند. پس برای دریافتشون حتماً باید اینماد داشته باشید. بعد از گرفتن اینماد:
- وارد پروفایلتون توی سایت اینماد بشید.
- برید به بخش کسبوکار.
- بعد برید به بخش مدیریت کسبوکار.
- اینجا روی دکمهی نارنجی درخواست درگاه پرداخت کلیک کنید.
- فرم نمایش داده شده رو پر کنید.
البته شما میتونید درگاههای این ۲ بانک رو مثل درگاه بانکهای سامان و ملت، مستقیماً از خودشون هم بگیرید. برای دریافت درگاه پرداخت آنلاین بانک ملی به نشانی sadadpsp.ir/fa/درگاه-پرداخت-اینترنتی-IPG و برای دریافت درگاه پرداخت آنلاین بانک صادرات به نشانی ipg.bsi.ir مراجعه کنید.
راهنمای پر کردن فرم دریافت درگاه پرداخت
همهی سؤالات فرم رو خودتون به راحتی میتونید جواب بدید، چون مربوط به شما و کسبوکارتونه. اما در این ۳ مورد ممکنه به راهنمایی نیاز داشته باشید:
- پورت فروشگاه
- آدرس IP
- سؤالات مربوط به جواز کسب
در ادامه توضیحاتی دربارهی این ۳ مورد میدم تا ازشون رفع ابهام کنم.

پورت فروشگاه
اگه سایت شما گواهینامهی SSL نداره، پورت رو وارد کنید: ۸۰ و اگه SSL Certificate دارید (یعنی سایتتون با https شروع میشه)، پورت رو وارد کنید: ۴۴۳
آدرس IP
وارد کنترل پنل هاستتون (یعنی سیپنل، دایرکت ادمین، پلسک یا …) بشید. اونجا دنبال یه گزینه به نام «اطلاعات و مشخصات مورد نیاز« بگردید. توی هاستینگهای مختلف ممکنه این اسم فرق کنه. روش کلیک کنید و توی صفحهای که باز میشه IP رو پیدا کنید و کپی کنید. احتمالاً اسمش «آی پی درگاه پرداخت آنلاین و API» باشه.
نکته این که ممکنه شرکت هاستینگ شما اصلا چنین بخشی رو توی کنترل پنل هاست شما نذاشته باشه. در این صورت باید تیکت بزنید و بخواید که این IP رو براتون بفرستند.
این IP معمولاً توی ایمیلی که بعد از خرید هاست از طرف هاستینگ براتون ارسال میشه هم وجود داره.
جواز کسب
ممکنه شما اصلا جواز کسب نداشته باشید. در این صورت به پشتیبانی تیکت بزنید و ازشون راهنمایی بگیرید. مطمئن باشید نداشتن جواز کسب باعث نمیشه که شما نتونید درگاه پرداخت رو بگیرید.
راهاندازی درگاه پرداخت روی سایت
وقتی که کار پر کردن فرم دریافت درگاه پرداخت تموم شه، سایت شما میره توی لیست بررسی بانک (یا شرکت پرداختیار). در نهایت شما تأیید میشید (احتملاً) و بانک (یا شرکت پرداختیار) به شما درگاه رو میده. اما این درگاه دادن چه جوریه؟
شما فقط یه قطعه کد دریافت میکنید. این قطعه کد بسته به این که از کجا بگیرید، اسمهای متفاوتی داره. اما همهشون یکیاند و یه کار رو انجام میدن. فقط اسمهاشون با هم فرق داره. مثلاً بانک سامان اسم این کد رو گذاشته مرچنت (Merchant Code). یکی از بانکها اسمش رو گذاشته ترمینال (Terminal) و یکی دیگه بهش میگه API. پس اسمش مهم نیست. بانک یه قطعه کد بهتون میده که برای راهاندازی درگاه روی سایت بهش نیاز دارید.
نصب پلاگین درگاه پرداخت
شما الآن اینماد رو دریافت کردید، توی سایت درگاه پرداخت مورد علاقهتون ثبتنام کردید و کد درگاه رو هم گرفتید. حالا وقتشه که درگاه رو روی سایتتون پیادهسازی کنید.
برای راهاندازی درگاه پرداخت روی سایت ۲ تا ملاک داریم که باید بهشون توجه کنیم.
۱- سایت چطور درست شده؟ آیا از ابتدا کدنویسی (مثلاً PHP) شده یا توسط یه CMS (مثلاً وردپرس، جوملا و…) درست شده؟
۲- در صورتی که با CMS درست شده، بخش فروش سایت چطور راهاندازی شده؟
خب بریم سراغ جواب و توضیحات سؤالات بالا.
توضیح سؤال اول:
اگه سایتتون کدنویسی شده باید بخش درگاه پرداخت رو کدنویسی کنید. برای کدنویسی این بخش هم لازم نیست چرخ رو از اول اختراع کنید. کافیه توی اینترنت اسکریپتهای آمادهی درگاه پرداخت رو سرچ کنید و با توجه به زبان سایتتون از اونها استفاده کنید. به همین سادگی. فقط برای این کار باید دانش کار با زبانی که سایتتون نوشته شده رو داشته باشید.
اما اگه سایتتون با یه CMS درست شده، کار به مراتب سادهتری در پیش دارید. کافیه پلاگین درگاه پرداخت رو متناسب با سایتتون دانلود و استفاده کنید.
توضیح ضروری: پلاگین، کلمهایه که توی وردپرس استفاده میشه. توی CMSهای دیگه از کلمات دیگهای نظیر کامپوننت، ماژول و… هم استفاده شده. این کلمات معادل پلاگین توی وردپرس هستند.
توضیح سؤال دوم:
باید کاملاً حواستون باشه که سیستم فروشتون به چه صورته. مثلاً توی وردپرس ۳ روش متفاوت و رایج ساخت بخش فروش سایت (فروشگاه) داریم:
- ووکامرس (WooCommerce)
- گرویتیفرمز (Gravity Forms)
- ایزی دیجیتال دانلود (EDD)
فرض کنید شما درگاه پرداخت رو از بانک سامان گرفتید و سیستم فروشتون هم با ووکامرسه. باید حواستون باشه که پلاگین درگاه پرداخت بانک سامان برای ووکامرس رو نصب کنید. اگه فرمهایی دارید که با گرویتیفرمز درست شدند و میخاید بعضی از اونها رو به درگاه پرداخت متصل کنید، باید پلاگین درگاه پرداخت بانک سامان برای گرویتیفرمز رو نصب کنید.
نکته ضروری ۱ – پُر واضحه که پلاگین درگاه ووکامرس واسه محصولات مثلاً EDD کار نمیکنه و برعکس.
نکته ضروری ۲ – این پلاگینها تداخلی با هم ندراند و میتونید بدون هیچ مشکلی در کنار هم ازشون استفاده کنید. مثلاً ما در سایت گروه آموزشی F1 هم سیستم فروش ووکامرسی داریم (نمونه) و هم پرداختهای گرویتیفرمزی (نمونه).
تنظیمات پلاگین درگاه پرداخت ووکامرس
ویدیوی کوتاه زیر رو تماشا کنید. توی این ویدیو پلاگین درگاه پرداخت رو نصب کردم و بعد هم تنظیمات اون رو انجام دادم، به نحوی که درگاه پرداخت توی سایت قابل مشاهده و انتخابه. تمام کاری که شما بعد از دریافت کد درگاه از سایت بانک باید انجام بدید، توی ویدیوی زیر قابل مشاده است.
تنظیمات پلاگین درگاه پرداخت گرویتیفرمز
راهاندازی درگاه پرداخت روی گروتیفرمز در کل ساده است، اما نه به سادگی ووکامرس. توی گرویتیفرمز باید تنظیمات بیشتری انجام بدید و علاوه بر پیکربندی اصلی (کاری که توی ووکامرس کردید) باید هر فرم رو هم جداگانه به درگاه پرداخت متصل کرد.
در کل، راهاندازی درگاه پرداخت گرویتیفرمز مراحل بیشتری نسبت به پلتفرمهای مشابه داره و نیازمند کمی دقت بیشتر هم هست.
سعی کردم مراحل رو قدم به قدم و با زبانی خیلی ساده توی ویدیوی آموزشی زیر توضیح بدم.
تنظیمات پلاگین درگاه پرداخت ایزی دیجیتال دانلود
بعد از نصب پلاگین Easy Digital Download (با فرض این که قبلاً پیش یکی از ارایهدهندگان درگاه پرداخت، ثبتنامتون رو تکمیل کردید) فقط کافیه پلاگین درگاه پرداخت مورد نظرتون رو نصب کنید و تنظیمات سادهی اون رو انجام بدید. دقت کنید که پلاگین درگاه پرداخت مربوط به EDD رو نصب کنید. خیلیها به اشتباه همون پلاگین درگاه پرداخت ووکامرس رو برای EDD هم نصب میکنند که خب نتیحه مشخصه. با مشکل مواجه میشند و اون پلاگین براشون کار نمیکنه.
فرض میکنیم که شما درگاه پرداخت بانک ملت رو انتخاب کردید و پلاگین اون برای EDD رو از این لینک دانلود و نصب کردید. تصویر پایین رو با دقت ببینید.

برای انجام تنظیمات مربوطه، از پیشخوان وردپرستون به بخش «دانلودها» برید (مرحله ۱) و از زیر مجموعهی اون روی گزینهی «پیکربندی» کلیک کنید (مرحله ۲). بعد از قسمت «درگاههای پرداخت» گزینه «درگاه بانک ملت» رو تیک بزنید (مرحله ۳) تا این درگاه فعال بشه.
در صورتی که بیشتر از یه درگاه پرداخت رو توی سایتتون راهاندازی کردید، از بخش «درگاه پرداخت پیشفرض» این امکان وجود داره تا درگاه دلخواه رو به عنوان درگاه پرداخت پیشفرض کاربر تعیین کرد. (مرحله ۴).
در آخر هم اطلاعات درگاه پرداختتون (ترمینال، نام کاربری و رمز عبور) رو توی همین صفحه وارد کنید (مرحله ۵).
دقت کنید که گزینههای مرحلهی ۵ بسته به درگاهی که انتخاب کردید، تفاوتهایی ممکنه داشته باشه. اما گزینهها هر چی که بود، فرقی نمیکنه. اونها رو شرکتی که درگاه رو ازش گرفتید، در اختیارتون میذاره.
کار شما اینجا تمومه و از این جا به بعد فقط کافیه که محصولاتتون رو توی سایت ایجاد کنید. کاربرها برای خرید این محصول به صورت خودکار به درگاه پرداخت آنلاین ارجاع داده میشند.
امیدوارم این مطلب براتون مفید بوده باشه.
در صورتی که ابهام یا سؤالی دارید، کامنت بذارید و بپرسید. خیلی خیلی سریع بهتون جواب میدم.